Skip to main content

Vår ide´

THORA´s vision är att göra världen lite snällare och lite vackrare.

Med ett urval av särskilt handplockade konsthantverk gjorda av oetablerade kvinnliga konstnärer runt om i Europa vill vi skapa ett galleri av unika vackra hantverk. Alla produkter i THORA’s sortiment är handgjorda med passion och valda utifrån deras naturnära känsla och enkla tidlösa form.

THORA’s hantverk adderar till kvinnors vackra och goda jag – att bäras varje dag och att älskas hela livet. Med konsthantverk skapade för kvinnor, av kvinnor, ser vi det dessutom som en självklarhet att även ge tillbaks till kvinnor. Därför går 50 kr av varje köp oavkortat till organisationer som stöttar kvinnor. 

Att handla med omtake är allt mer viktigt, säget Katarina Viebke, grundare av THORA’s. Grundtanken med THORA’s har från början varit att låta vackra konsthantverk symbolisera en vilja att göra gott. Hållbarhet och ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvarstagande genomsyrar vår organisation i alla led. Från utformandet, till försäljningen och bärandet av våra produkter och sedan dessutom att ge tillbaka.

 Katarina Viebke, grundare av THORA´s